Communicatie

tell a friend

Communicatie speelt een belangrijke rol in elk bedrijf en in alle functies. Ziet u dat er binnen uw bedrijf behoefte is aan professionele communicatie? Wilt u uw boodschap soms beter over kunnen brengen? Een training of cursus communicatie helpt u, uw medewerkers, op weg, om onder alle omstandigheden duidelijk en efficiënt te communiceren.

Agressie/weerbaarheid en Vaardigheden
ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen biedt communicatiecursussen en trainingen aan op de gebieden agressie/weerbaarheid en vaardigheden. In het linkermenu vindt u hier meer informatie over.

Passende werkvormen
Bij een communicatietraining of cursus wordt er gebruik gemaakt van zeer diverse werkvormen; teambuilding, groepstraining, outdoortraining, coaching, intervisie, bemoeitheater, interactieve rollenspelen; met acteurs of op de werkplek, in tweetallen, in teamverband of met uw hele bedrijf. De opleidingsadviseurs van ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen kennen uw branche van binnenuit en vertalen uw vraag naar een passende training. Op deze wijze voldoen wij aan al uw wensen. Bij al onze communicatiecursussen of trainingen wordt er gebruik gemaakt van een groep zeer deskundige en ervaren trainers en acteurs.

Team Communicatie
Heeft u specifieke communicatievragen of -wensen, neemt u dan contact op met team Communicatie. Het team gaat samen met u uw situatie onderzoeken, om vervolgens een passend antwoord te vinden en hieraan uitvoering te geven. U kunt team Communicatie bereiken via telefoonnummer (058) 233 99 66 of per e-mail communicatie@friesepoort.com.

 
ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen is dé opleider voor de zakelijke en particuliere markt.
ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen tel (058) 233 99 66 info@friesepoort.com www.friesepoort.com