Techniek

tell a friend

Als werkgever én als werknemer heeft u voortdurend te maken met veranderingen op uw vakgebied in de techniek. Nieuwe machines, geavanceerde computerprogramma's; de wereld van techniek staat nooit stil. Het is daarom belangrijk dat medewerkers groeien en meegaan met de nieuwste ontwikkelingen. U kunt natuurlijk ook geschoold willen worden op gebieden die u niet bekend zijn. Gerichte scholing is het antwoord!

Opleidingscentrum Techniek
Het Opleidingscentrum Techniek van ROC Friese Poort, gevestigd in Leeuwarden, werkt nauw samen met het bedrijfsleven. Binnen het centrum vinden diverse activiteiten plaats, onder andere op het gebied van AutoCADElektro, Installatie, Scheeps- en Jachtbouw, Metaal en Veiligheid (VCA en BHV). Ook in Drachten en Sneek worden enkele technische opleidingen verzorgd.

Voor het reguliere onderwijs (BOL en BBL) worden de activiteiten uitgevoerd door ROC Friese Poort. Bij ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen kunt u terecht voor om-, her- en bijscholing en versnelde cursussen (op maat). Ook werkend leren behoort tot de mogelijkheden. Kortom; iedereen die iets met techniek wil, kan met zijn opleidingsvraag terecht bij het Opleidingscentrum Techniek Leeuwarden ROC Friese Poort BedrijfsopleidingenOpleidingscentrum Techniek.

Dag- en avondopleidingen
ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen verzorgt technische opleidingen en cursussen overdag en in de avonduren. Dit verschilt per opleiding / cursus. Op de scholingskalender techniek (dag- en avondopleidingen) staat per opleiding aangegeven wanneer het lesmoment plaatsvindt en wat de eerstvolgende startdatum is.


Samenwerking Kenteq
In samenwerking met Kenteq, het kenniscentrum voor technisch vakmanschap, verzorgt ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen diverse cursussen die ervoor zorgen dat zowel bedrijven als medewerkers klaar zijn voor de toekomst. Ze geven u de meerwaarde die nodig is om de concurrentie een slag voor te zijn en om flexibel te kunnen opereren in de markt. Op die manier kunt u groeien, of u nu de groei van uw bedrijf voor ogen heeft of de groei van uw vakmanschap. Maak uw keuze uit het uitgebreide aanbod. U kunt de Kenteq-opleidingen herkennen Samenwerking Kenteq ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingenaan de opleidingscode (begint met KE) en het Kenteq-logo.


Vragen Techniek opleidingen, cursussen, trainingen Team Techniek 
Heeft u vragen over een opleiding of cursus in de techniek of wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met de medewerkers van team Techniek. U kunt ons bereiken via telefoonnummer (058) 233 99 66 of per e-mail, techniek@friesepoort.com.

 
ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen is dé opleider voor de zakelijke en particuliere markt.
ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen tel (058) 233 99 66 info@friesepoort.com www.friesepoort.com